Shuttledrive, het schone en goedkope personenvervoer

Milieuproblematiek, benzineprijzen en fileleed maken het noodzakelijk iets aan de autokilometers te doen. Shuttledrive brengt mobiliteitsvraagstukken bij elkaar. Het bemiddelt tussen aangeboden ritten en verzoeken tot vervoer. Het is het alternatief voor eigen vervoer en reduceert de uitstoot van CO2. Shuttledrive zorgt voor een efficiënt gebruik van gereden autokilometers.


Op Shuttledrive.nl zoekt u naar een passagier om uw kilometerprijs te verlagen. Als individuele reiziger zoekt u naar een flexibele vorm van vervoer. Op deze website komen vraag en aanbod van mobiliteit samen.

Shuttledrive is een ‘meerijcentrale’ en bemiddelt tussen aangeboden autoritten en vervoersbehoefte. Als u voor nog geen € 20,- van Groningen naar Utrecht wilt reizen en verzekerd wilt zijn van een zitplaats, biedt Shuttledrive de oplossing.

Voorbeeld:

Voor een ritje Groningen - Utrecht (180 km) betaalt een passagier 10 cent per kilometer = € 18,- . Een auto verbruikt voor deze afstand ongeveer 15 liter brandstof. Met de huidige benzineprijs is dat al snel € 23,-, kosten die de automobilist grotendeels vergoedt krijgt van de passagier. Stel de passagier besluit met de trein te reizen. Een enkele reis kost ongeveer € 25,-. Met Shuttledrive is hij/zij € 7,- goedkoper uit en verzekerd van een zitplaats. N.B. Een automobilist die twee passagiers meeneemt krijgt dus voor een ritje Groningen - Utrecht € 36,- !

Shuttledrive biedt u een goedkope, flexibele en milieuvriendelijke vorm van personenvervoer.

In 2011 probeert Shuttledrive een mobiele applicatie te ontwikkelen om nog flexibeler met elkaar te kunnen reizen !